Kroppsångest

Vet inte vad som har hänt senaste veckorna men jag bara ökar och ökar i vikt. 74,9 kg stod vågen på idag och ångesten slog till som en fet käftsmäll. Försökte lite halvhjärtat få i mig ett knäckebröd iallafall innan jobbet men det tog emot så mycket att jag fick ge upp den tanken. Gav mig istället ut med Mu på en lite längre morgonpromenad för att slå ihj��l tid och skingra tankarna.
Jag förstår inte vad det är som händer eller varför, jag vet bara att kroppsångesten är brutal. Kan inte se mig själv i spegeln, kan inte tänka på annat än hur jag ska gå ner de här kilorna igen. Jag har varit kräkfri i 10 veckor nu tror jag men jag skulle ljuga om jag sa att min sjuka hjärna inte ser det som ett samband. Ju friskare jag blir, desto tjockare blir jag och det skrämmer skiten ur mig. Helt plötsligt har jag tappat allt motivation till att bli och förbli frisk. Helt plötsligt längtar jag tillbaka, som att ätstörningen är min enda trygghet. Hatar att känna såhär men jag hatar mig själv mer.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

ShakeIt
,

❤️ Vet att ord inte hjälper dig just nu. Men du är vacker, både inuti och utanpå.

AlexandraStefx
AlexandraStefx,
Du är vacker oavsett kilon. Jag vet att ångesten hos människan är stark och förstör oss, men det som formar oss är inte hur breda eller tunna vi är utan hur vi är på insidan.
nouw.com/alexandrastefx
AlexandraStefx
AlexandraStefx,