Kvällsrunda

God kväll, har ni haft en fin dag?
Vi har haft så fint väder men allt har såklart förstörts av det eviga blåsandet. Liksom 15+ och solen skiner som attan men så kommer de där isvindarna, usch. Känns som att man alltid klagar på vädret men kan det aldrig bli lagom? Jaja, nog om det. Jag har jobbar i vanlig ordning och inte hunnit med super mycket mer. Kom hem, lagade mat bestående av pasta och en baconsås med chili och vitlök som är för himla god! Sen har jag diskat undan, röjt upp lite, fixat matlåda tills imorgon och kikat Big Brother. Sen tyckte jag minsann att det var dags att ta en promenad, behövde ändå köpa cigg så tänkte att vi slår två flugor i en smäll. Det var dock på tal om vädret väldigt skönt ikväll, blåste inte alls lika mycket och var en riktigt fin utsikt!
Nu tänka jag försöka börja runda av kvällen och göra ett hopplöst försök att somna tidigt, imorgon ska jag nämligen jobba i Stockaryd och klockan ringer 05:45 och har inte jobbat eller gått upp så tidigt sen i januari så känner redan nu hur trött jag kommer vara imorgon.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Men vilken otroligt fin promenad ni varit på så mycket ljus exstra mysigt ❤️
nouw.com/amandamalmflod
Natascha,
Ja men tänk om det kunde ha slutat blåsa -man kan ju inte göra någonting utomhus med risk för att välta omkull! Hoppas du kom upp som du skulle idag 😊
natascha.bloggplatsen.se