Kvinnliga talare

Inlägget är i samarbete med kvinnligatalare.se.

God förmiddag, hur har ni det? Här hänger regnet i luften och det känns inte alls motiverande när man tittar ut men jag ska jobba kväll så jag orkar inte lägga för mycket energi på vädret för stunden. Jag har istället bänkat mig med en kopp kaffe och datorn och tänkte passa på att skriva om Kvinnligatalare.se.

Vad är då detta? De är ett företag som valt att rikta in sig på just kvinnliga talare till alla tillfällen så som t.ex föreläsningar, underhållare och utbildare. För att du enkelt ska kunna "välja och vraka" bland några av de bästa så har de samlat alla på ett och samma ställe. Att boka en talare via dom är superenkelt. Du klickar dig in på deras hemsida och kikar runt bland utbudet och vad ju ni söker, ni kontaktar företaget med era önskemål och dylikt sen återkommer de med förslag som passar ert event och budget m.m.


Jag skulle vilja fokusera detta inlägg lite extra på just föreläsare. Det finns många tillfällen då en föreläsare passar perfekt för att få till pricken över i:et. Det kan vara alltifrån till din skola, din arbetsplats eller på ett event som ni håller. Någonting jag själv ofta dras till eller gärna går på själv är föreläsare som pratar om självkänsla, hur man lyckas med sig själv, hur man peppar sig själv och liknande och det känns som att det är ämnen som ligger rätt i tiden just nu. Det drar överlag mycket folk och får människor att lyssna.
Hos Kvinnliga talare hittar du en uppsjö med fantastiska kvinnor som pratar om just detta om det är någonting som skulle motivera de människorna som ni samlar.

Men utbudet av föreläsningsämnen är nästintill obegränsat, det finns en kvinnlig talare till alla tillfällen. Jag skulle kunna sitta och rabbla upp ett gäng här men det känns inte som det bästa alternativet då det finns så många olika inriktningar så istället kan ni väl kika in på deras hemsida? Då kan ni själva se alla föreläsare en och en, läsa om dom lite mer ingående och hitta er favorit till kommande föreläsningar och boka redan idag.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Malin Moen,
Aldrig hört talats om detta företag. Men man blev absolut intresserad utav att kolla upp om dem. Tack för att du delade om detta vännen! ☺️🙏
exotichummingbird.se/
aliciaklerkefors
aliciaklerkefors,
Vad smidigt att ha allt på samma ställe! 😃
nouw.com/aliciaklerkefors