Laktosintoleranstesta hemma

Inlägget är i samarbete med Dynamic Code.

Härliga fredag, eller var säger vi? Snön yr utanför så medan jag sitter här inne i värmen tänkte jag passa på att tipsa er om en rad olika självtester som jag har fått chansen att prova med. Företaget bakom dessa tester heter Dynamic Code och hos dom hittar du bland annat tester för könssjukdomar, gluten och det jag har testat, laktos. De har dock ett brett utbud så kika in hos dom för att se samtliga tester. Deras tester visar resultat med en säkerhet på 99,5% dessutom.

Så, hur går det till?
Man beställer testet man är intresserad av på deras hemsida sen kommer det hem till dig. Jag kommer guida er igenom min egen process. Jag fick hem testet i en liten låda.

Lådan innehöll instruktioner, en vad jag kallar det för stor tops men det är såklart produkten som ska samla upp ditt DNA och se en personlig kod. Det hela går super snabbt och är så lätt. Man följer instruktionerna såklart men i det stora hela så dricker/sköljer man munnen lite, öppnar paketet med provstickan, svabbar runt i munnen och stoppar sen tillbaka den i plasten. Man klistrar sen fast sin lilla klisterlapp med koden på plasten innan man packar in den igen, det är frankerat redan så du behöver bara lämna in den hos posten. Sen tar det ex antal dagar beroende på vilket test man gör innan man kan logga in på deras hemsida och se sitt svar.

Såhär såg det ut när jag läste av mitt, jag är då inte känslig för laktos. Väl var väl det, hehe. Jag tyckte iallafall att hela processen var väldigt smidigt och jag skulle absolut använda tjänsten i framtiden om det skulle behövas.

Tycker absolut ni ska kika på deras självtester som ni enkelt gör hemma själva om ni känner att det är någonting ni skulle behöva testa. Slipp boka läkarbesök och ta dig ut i denna kyla nu med, hehe.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Fnulan,
Gud så bra att man kolla det hemma. Många VC tar det ju inte på allvar. Men är det inte viktigt att man har laktos i kroppen för att kunna kolla det?
www.fnulan.se