Låna smart

Inlägget är i samarbete med UCFritt.nu.

Godmorgon, har ni sovit gott? Jag har sovit ungefär som vanligt med ryggvärken men vaknade av att solen sken så livet känns okej ändå. Har precis varit ute med hunden på en morgonrunda och har nu sjunkit ner i soffan med en kopp kaffe.

Idag har jag fått nöjet att skriva detta inlägg i samarbete med UCFritt.nu som är en tjänst som hjälper dig att hitta de bästa lånet för dig.
Man ska såklart inte ta lån till höger och vänster men jag tror att vi alla förr eller senare i livet kanske hamnar i en situation då det behövs. Det kan vara en oförutsedd utgift, något som behöver fixas akut eller så kanske du bara vill förverkliga den där drömmen. Oavsett vad anledningen är till att du behöver ta ett lån så se till alla låna smart. Vad menar jag med det då? Jo se till att du jämför olika lån och långivare, se över räntor och avgifter och vad som passar bäst för dig.

Idag om man samlar in låneförslag från flera kreditgivare så är risken att de tar flera kreditkollar på dig vilket kan påverka nästa gång du söker en kredit. Det kan alltså ställa till det att ha flera förfrågningar på dig. Med UCFritt.nu så slipper du detta och kan söka efter lån utan UC med många förfrågningar.
De hjälper dig helt enkelt att hitta rätt lån för just dig men utan en massa förfrågningar på ditt namn. På deras hemsida kan du enkelt jämföra olika lån och se de olika kostnaderna som kommer med dom men även läsa mer om vad det här med förfrågningar är och hur det kan påverka din kreditvärdighet när du söker nya krediter. De har samlat mycket bra information om de olika typerna av lån som finns på marknaden idag och mycket om just att låna utan många UC förfrågningar som är lite deras grej då. Själv tycker jag såklart att detta är super smart, det är onödigt att dra på sig mer förfrågningar än nödvändigt. Behöver du låna eller är du bara nyfiken på att lära dig mer om hur det funkar så besök deras hemsida.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer