Långsamt

Det går långsamt här hemma skulle jag väl vilka påstå. Började iallafall dagen med att unna mig några minuters solning. Eller ja, mamma unnade mig om vi ska vara sådana. Väldigt skönt hur som att bara slappna av och inte behöva tänka på något efter ytterligare en natt med halvbra sömn. Det har väl blivit lite bättre iallafall med tanke på att infektionen går neråt så vi hoppas att det håller i sig.
Sen har det inte hänt allt för mycket idag. Jag bakade lite småkakor i ett försök att skingra tankarna. Therese kom hit och umgicks, härligt med sådana vänner som man bara kan sitta i soffan och göra ingenting med. Sällskapet räcker gott och väl.
Insett att det kommer bli en om möjligt ännu tuffare månad framöver, att vara sjukskriven är verkligen ingen hitt och just nu känner jag mig matt av bara tanken. Jaja, vad gör man liksom?

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Det är hemskt när man är sjukskriven, lätt att man känner hur man börjar klättra på väggarna också. Eller ja det har i alla fall varit så för mig. Skönt med såna vänner verkligen 😊.

www.saramadeleine.se
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Härligt när ens vänner kommer och umgås, vänner behöver man =) snällt av din mamma att unna dig en solning =). kan förstå att sjukskrivningen är hemsk och inte tal om sjukpenningen det är verkligen inte att hänga i julgranen där inte. Ta hand om dig vännen

nouw.com/2barnsmammaochfru

Skönt att sola lite. Skulle jag också vilja göra nu. Förstår att det är tufft nu...

evahle.se
fighterwomen85
fighterwomen85,

Så skönt att sola 😊

Vi får hoppas på det bästa gällande infektionen🙏🏻🤗.

Trevligt att en vän kom över 🙂.

Vad blev det för småkakor?

Ta hand om dig❣️ Ha en skön fredag & helg 🤗

nouw.com/fighterwomen85