Lär dig digital marknadsföring med Brath

Inlägget är i samarbete med Brath.se.

God förmiddag, har ni det bra? Jag var så löjligt trött idag på morgonen så jag fattade ingenting, vaknade vid sju tror jag men somnade om och sov till efter nio. Vet inte när det hände sist men det behövdes väl. Dock inte min sömn jag kom hit för att babbla om idag utan jag tänkte tipsa er om att Brath som är ett företag som sysslar med digital marknadsföring även har en super bra kanal på YouTube där du kan lära dig allt och lite till om allt som hör digital marknadsföring till. Det största och viktigaste enligt mig själv och många andra är sökmotoroptimering, även kallat SEO.

Kan tänka mig att det är många som driver en blogg eller hemsida av något slag som ofta hört talas om detta men kanske inte är så insatta. Det kan vara krångligt och svårt att läsa sig till all information och sortera ut det viktiga. Det tyckte iallafall jag i början när jag försökte lära mig för det är trots allt ett super bra verktyg för att få in mer ny trafik till din hemsida eller blogg. Du kan med hjälp av speciella sökord t.ex hamna längre upp i sökmotorerna om du vet hur du använder det rätt och på så sätt kan du bli mer synlig för nya människor.

Ovanför har jag delat med mig av en bra film, enligt mig att börja titta på från Braths YouTube-kanal. Där går han lugnt och metodiskt igenom och förklarar vad SEO är. De är lagom långa med enkel information och han visar även lite hur det fungerar vilket jag själv tycker är super. Efter det kan man själv bläddra sig vidare bland deras filmer och se vad man själv tycker är relevant att titta på för att själv kunna komma igång med sin egen digitala marknadsföring.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer