LCHF-kaka
Det här behöver du:
200 g smör
200 g mörk choklad, 70- eller 85-procentig.
2 dl vispgrädde
4 ägg
2 msk kakao
3 dl vispgrädde
Jordgubbar (eller bär efter smak)
Såhär gör du:
1. Starta ugnen på 200 grader. Smöra och bröa en form (ganska stor springform) med t.ex kokos.
2. Smält smöret. ryt chokladen i bitar och rör ihop med smöret. Låt stå medan du gör resten.
3. Vispa ägg och grädde i varsin bunke. Vänd sedan ihop. Rör ner kakaon. Vänd sen ner smörblandningen. Häll i formen och grädda mitt i ugnen i ca 20 min. Låt svalna.
4. Vispa grädden till toppingen. Skär bären. Dekorera sen kakan efter smak.


Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget ♥
Gillar
Kommentarer











