Ledig lördag

Jag har verkligen haft en perfekt ledig lördag. Startade ju dagen tidigt som jag nämnde innan och hann med mycket här hemma, skönt att få det nystädat. Fixade naglarna lite snabbt. Sen åkte vi till garaget och efter det har det varit många vändor med min bil. Fick tag i en fantastiskt snäll och hjälpsam man här i Sävsjö som hade både delar och möjlighet att felsöka min bil så nu lyser inte mina varningslampor för bromsarna längre. Ska bara fixa airbag-lampan så är den klar för besiktning, känns skönt.
Sen åkte vi hem en vända och fixade lite mat innan vi gick ner till Jennie. Drack kaffe, fikade och tjötade en timma ungefär sen tog vi en liten omväg hem så vi fick en kvällspromenad. Nu har jag precis svirat om till morgonrocken och startat vargattacken på Kolmården och mycket mer än det händer inte ikväll.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Lexochlogan
Lexochlogan,
Låter som du fick en riktigt bra ledig dag, en dag när allt gick bra och smidigt, grymt att hitta någon som kan hjälpa till med sånt. Mannens bror är mekaniker så han hjälper oss när saker strular
nouw.com/lexochlogan
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja det var det verkligen! Skönt det 😊
nouw.com/shinelikeapearl
Amanda (Swedish Passport),
Åh så härligt att få en massa gjort! 😃 Färgen på naglarna var verkligen så läcker, riktigt härlig nu på våren 😊
swedishpassport.com