Lingerie från Sinful

I annonssamarbete med Sinful.

God morgon, här vaknade vi av att solen sken och startade dagen med en promenad. Nu har jag sjunkit ner i soffan med en kopp kaffe och tänkte jag skulle grotta ner mig lite i bloggvärlden och då också passa på att skriva detta inlägg. Jag har fått nöjet att skriva lite om Sinful vilket jag själv är väldigt exalterat över.

Sinful är en erotisk webbshop där du kan hitta allt ifrån sexleksaker för både henne, honom och par till sexiga underkläder. Du kan få råd gällande olika leksaker, vad som passar dig eller er och era behov bäst. Utöver deras breda utbud och kunskap erbjuder de även snabba, diskreta leveranser för låga fraktkostnader och har 365 öppet köp.

Något jag vill prata lite extra om idag är lingerie som de finns ett brett utbud av med flera olika kategorier av. Du hittar allt ifrån trosor, klänningar och babydolls till strumpbyxor och stayups. Jag har en hel byrålåda här hemma med blandade saker från just dessa kategorier, jag älskar att klä upp mig även om det bara är för mig själv. Man får en så annorlunda känsla om man klätt upp sig under de vanliga kläderna när man ska gå ut, testa någon gång. Känner sig som en riktig powerkvinna på något sätt.
Min egna favorit är kategorin strumpor där ni hittar flera olika stayups, jag tänkte jag passar på att visa upp mina favoriter som gärna hade fått flytta hem till mig just nu. Ska nog sätta mig och göra en beställning lite senare, man kan bokstavligt talat aldrig få för mycket stayups. Bortsett från det tog jag ett kliv in och kikade lite på babydolls och oh my, så fina. Finns ett flertal modeller som mer än gärna kan få flytta in i min garderob.

Tycker verkligen ni ska gå in och kika själva på deras sida och upptäcka de olika kategorierna och produkterna på egen hand. Tveka inte att ta kontakt om du behöver hjälp med någonting och våga fråga.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar