Lyxiga handdukar från HamamCo

Inlägget är i samarbete med hamamco.se.

Goddag, hoppas ni har en bra tisdag hittills? Om ni har det lika grått och trist som oss så kommer jag här med ett super tips som kanske kan lysa upp vardagen för några av er. Dagens tips är handdukar från hamamco.se. HamamCo är ett företag som säljer hamam handdukar från lokala odlare i Turkiet, dock har de självklart ett lager här i Sverige så leveransen går fort.
Deras handdukar är vävda i oeko-tex-bomull-certifierad bomull vilket känns helt rätt i tiden, få lyxa till det med fina, sköna handdukar samtidigt som man är snäll mot miljön. Handduken härstammar från den Turkiska kulturen där de framförallt användes till de traditionella turkiska baden med samma namn, hamam. Nu har vi dock fått turen och lyxen att kunna köpa hem dom till oss själva. Bättre blir det väl inte?

Jag har själv suttit och drömt mig bort på deras hemsida bland alla fina färger och mönster själv fastnade jag för dessa två, speciellt den första helt kär i mönstret, vilka favoriter kan du hitta?

Hamam handdukar från HamamCo säljs till ett överkomligt pris tycker jag med tanke på både kvalitén och utförandet samt den otroliga lyxkänslan som egentligen inte ens går att köpa för pengar men här är det till salu för endast 199:- / st vilket är otroligt billigt om ni frågar mig. De har även andra bra fördelar som blixtsnabb leverans samt fraktfritt vid köp över 499:-, fraktfritt är ju en sak som jag själv faller för som ni vet, hehe.

Nu när julen närmar sig kan man ju köpa på sig en hel hög för detta är verkligen den perfekta julklappen som passar alla i familjen så jag tycker absolut ni ska klicka er in på deras hemsida och inspireras och klicka hem era favoriter.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer