Måndag en tisdag

Godmorgon, hoppas ni har sovit gott. Jag somnade som en stock när jag väl kom i säng igår. Just igår kändes det även otroligt skönt att komma hem. Innan har det känts sådär helt ärligt men nu var det riktigt skönt att bara få landa. Idag står det jobb på schemat, första dagen denna vecka så jag förlängde helgen lite. Ska även försöka få in lite tvätt mellan passen tänkte jag nu när man varit iväg. Annars ser det ganska planlöst ut, åker väl kanske iväg en runda imorgon när jag är ledig två dagar, glömde Mu’s koppel och sele hos mamma med så det skulle jag behöva hämta men det blir morgondagens problem.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Vad härligt att du fick sova och att du somna snabbt 😊 förstår om du va trött .. Hoppas du får en härlig dag idag
nouw.com/2barnsmammaochfru
Så himla fin klänning 😊 Så skönt att somna som en stock.
evahle.se
Tess,
Jag känner igen den känslan vännen. När ja gick av mitt 12,5 Tim skift i söndags alltså ja sov som om jag aldrig sovit i hela mitt liv 😊 kram
blondinas.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja det kan jag tänka mig 🙈 kram
nouw.com/shinelikeapearl
Forsens
Forsens,
Vilken fin klänning 😊 gillar din hårfärg med 😍🙌🏼
nouw.com/forsens
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
corkystyle
corkystyle,
Vilken härlig dag. Förstår känslan att komma hem och landa innan man ska jobba.
nouw.com/corkystyle
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Så skön där den känslan är när man somnat som en stock. Haha alltså jag älskar att sova, speciellt i tider när jag jobbar. Kalla mig knäpp men det är helt sant ;D.Skönt där att hinna med att tvätta 😃.
www.saramadeleine.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja verkligen! Haha men det är ju så skönt.
nouw.com/shinelikeapearl
Sandra Jönsson,
Vilken söt klänning du har! Du är jättefin i den. En nyfiken fråga från en som tycker tatueringar är spännande: Vad står det i textstycket ovanför fjärilen?
sandrajonsson.se/
Yasminegill
Yasminegill,
Att somna som en stock är ju så skönt. Värst när man bara vrider och vänder sig och inte kan sova. Hoppas det gick bra på jobbet och att du får sova lika gott inatt.
nouw.com/yasminegill
AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Alltså så fin klänning du har 😍 allt klär en skönhet. Typiskt att man glömmer saker och får hämta, men tur att det inte är hela världen.skönt att du kunde sova ❤️
nouw.com/angelicaelversson
Madde ,
När man jobbar känns det som om man bara jobbar och sover. Har sällan ork till något annat då. Håller med de andra. Supersöt klänning.
www.nouw.com/madelena