Mandelkubb & fryspizza

Jag har helt ärligt haft några riktigt kassa dagar med dålig sömn och fruktansvärd tandvärk i kombo med att man ska jobba med så idag efter jobbet så kände jag hur allting kom över mig typ. Skulle åka till Gislaved på bilträff men valde att stanna hemma då jag behövde ladda batterierna, imorgon väntas 13,5 timmar jobb.
Stannade iallafall på Dollarstore på vägen hem för att köpa ett garn, inte haft något vettigt på länge och långpassen blir verkligen långa när allt man har är telefonen. Väl hemma släpade jag mig tillslut ner till Coop, skulle hitta någonting att laga men min energinivå ligger verkligen på botten så det blev en fryspizza. Har dessutom fått dille på Nyåkers mandelkubb men inte hittat de någonstans fören nu så jag slog till, det är ju trots allt lördag.
Så nu står pizzan i ugnen och jag har passat på att diska och städa undan lite medan jag väntar. Ska ta pizzan och sätta mig framför tv'n och kika på Rederiet och inte göra ett skit mer idag.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Jenny,
Åh mandelkubb som är så gott, minns inte när jag åt det sist.
Det finns inte här... men. kanske. man kan baka det själv.. får nog googla fram ett recept och se om det inte är allt för. svårt.

Skönt att ta det lungt när man. känner att det. behövs!!!

kram kram
jenzel.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja!! Jodå det går bra jag brukar baka själv 😍
nouw.com/shinelikeapearl
Diana Saelöen,
Fryspizza, mandelkubb och rederiet låter som alldeles utmärkta alternativ när energin tryter. Hoppas innerligt att din tandvärk går över... finns inget värre
nouw.com/fibrolivet
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Jo verkligen. Tack!
nouw.com/shinelikeapearl
Diana Saelöen
IP: 82.99.3.229