Marknadens bästa mätningstekniker? Rios.

Inlägget är i samarbete med Rios.

God förmiddag, hur har ni det? Här är det bra, mer än bra skulle jag nog vilja säga. Solen skiner och humöret är på topp så det är dumt att klaga. Jag skulle vilja ta en stund för att berätta om Rios bygg- & anläggningsmätning för er.

Många kanske ser ut som frågetecken just nu men jag tänkte göra bilden lite ljusare för er men inlägget är speciellt riktat till er som är i startgroparna till ett projekt där ni kommer behöva utrustning eller mätningstekniker för det är detta som Rios sysslar med som ni nog förstått nu.
Rios har många års erfarenhet från byggbranschen och förutom deras maskiner och tekniker så erbjuder de även utbildning och teknisk support för att du ska känna dig 110% trygg. Hos dom får du hjälp med tolkning av koordinater inför utsättningen för ditt bygge för till exempel armering, höjdsättning, gjuthöjd och mycket, mycket mer. Kika in på deras hemsida så får du läsa mer exakt vad de kan hjälpa dig med, det blir väldigt långt om jag bara ska sitta och rabbla, hehe.

För Rios är du som kund nummer ett och för att du ska känna dig extra trygg så har de 100% nöjd kund garanti, de är införstådda med att kvalité är rätta vägen mot en nöjd kund. Hos dom är du som kund alltid i fokus och de fokuserar på hur just du vill ha det och med hjälp av en rak kommunikation ser de till att det blir just så.
När vi ändå pratar om kvalité så är det värt att nämna att Rios alltid ser till att deras tekniker har alla certifikat de behöver för att utföra jobben och den rätta kompetensen för just ditt projekt.

Så om du är i startgroparna och behöver en mätningstekniker till ditt projekt så kika in på Rios hemsida och kontakta dom redan idag för att komma igång.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer