Medvetslös

Så har min lediga dag både kommit och gått tyvärr och jag önskar att jag kunde säga att jag känner mig piggare men jag har snarare känt mig medvetslös hela dagen. Började dagen i garaget sen till Vetlanda en sväng för att stanna till på Biltema. Tillbaka till garaget, åka och handla och hämta paket. Hem och baka, städa lite. Sen skulle jag tvättat men en dama i huset hade tagit fel på dagarna och tagit min tid... Resulterade i ännu en sväng till Vetlanda för att köpa både strumpor och trosor då det var kris här hemma inför jobb imorgon. Haha, vad ska man säga?
Det blev en sen middag med lövbiff, sjukt gott. Diskat undan och nu äntligen hamnat i soffan igen. Ska virka lite men mycket mer blir det inte ikväll.

Paketet jag hämtade var från Hunkemöller, behövde en ny BH och det var rea, jag hade 90:- i bonus och en rabattkod från min födelsedag så blev mer eller mindre gratis.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Men åh vilka snygga underkläder! Älskar rött, framför allt på underkläder! Så irriterande när någon tagit ens tvättid men det är ju lätt hänt ♡
nouw.com/sannaevelyne
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja samma här <3
nouw.com/shinelikeapearl
Elin,
Fina underkläder, rött är snyggt. Läste någon av dina andra inlägg också. Visste inte att du hade så många syskon & att du va äldst. Bråkade ni mycket när ni va yngre eller va ni snälla? Har en elva år yngre syster, bråkade inte mycket eftersom det är så långt emellan men, lite tjafs har det väl varit när hon var ung.
soclosedecember.nu/
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja verkligen. Alltså visst bråkade vi men inte så att det var jobbigt.
nouw.com/shinelikeapearl
Natascha ,
Låter som en effektiv dag. Sjukt fina underkläder 👌
natascha.bloggplatsen.se
Tess,
Alltså röda underkläder e så hett. Jag brukade aldrig köpa röda trosor eller bh-ar förut men nu idag älskar ja rött, från att gå från svart så är de blandat i min garderob och då menar ja inte bara kläder utan underkläder också 😊 dock äger ja ingen röd bh ännu men röda trosor har jag - så snyggt!! Bra sida hunkemöller - de har så sjukt mycket snyggt alltså
blondinas.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Hannas krypin ,
Oj vilken dag. Men vad jobbigt att du känner dig så trött. Det är så jobbigt när folk "snor " ens tvättider. Jag har också råkat göra det... Hoppas att du är piggare idag.
hannafialotta.blogg.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja verkligen 😟
nouw.com/shinelikeapearl
Lexochlogan
Lexochlogan,
Alltid kul att shoppande det blir riktigt billigt, försöker passa på när det är rea och rabatter och med bonus, känns alltid lite extra kul när man fyndar. Hunke har mycket fint
nouw.com/lexochlogan