Medvetslös

Herregud jag känner mig nästan medvetslös ikväll. Förstår dock inte varför gör det var tidigt i säng igår kväll och sov ganska många timmar. Men så är det väl ibland.
Har haft en fin helg iallafall, vad jag behövde den här lediga helgen och tiden att bara vara och umgås med de jag har närmst. I fredags var jag ju hos mamma och sen vidare till gubben där jag spenderat mestadels av helgen. Varit ute och ätit, virkat, umgåtts. En ganska lugn men fin helg om ni frågar mig. Idag åkte jag till mamma tidigt för att byta till vinterdäck. Spenderade eftermiddagen där och åt lite middag innan vi åkte hem. Har inte varken hunnit eller orkar göra någonting utan bytte om till nattlinne, kröp ner i soffan och slog på den nya Beck filmen och jag lär inte göra mycket mer idag.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Blondina
Blondina ,
Ja men såna dagar kan man ha, man är slut pga många olika anledningar. Om man sovit dåligt jobbar mkt eller haft mycket på jobbet - eller något man tänker mycket på gumman. Ta de lugnt nu vila upp dig o sov när du känner att du behöver det ❤️
nouw.com/blondina