Mitt tvåtusenarton

Så var de årets sista dag och med det också dags för en liten återblick samt att summera året som gått. Det har gått så otroligt fort i år, känns inte alls som att det har gått ett helt år och det har hänt så mycket att jag inte ens vet var jag ska börja men jag ska försöka göra det sammanhängande, hehe.

Skåne, ångest och oro.
Det var här allting började i år. Som många av er vet så levde jag i någon form av kaos i mitt eget huvud, jag slets mellan vad jag ville och vad jag borde. Mellan vad hjärtat ville och vad hjärnan ville. Det var minst sagt en tuff start på det nya året. Det enda jag gjorde första månaderna var att jobba, äta och sova känns det som, så fort jag stannade upp kände jag alltid för mycket. Jag slets mellan att våga ta steget och lämna all trygghet och att stanna i någonting som skadade mig. Jag är idag glad över mitt val men jag saknar framförallt min fina Alexandra och tro det eller ej, jobbet.

Han med stort H.
Jag tog steget, jag flyttade till Sävsjö. Skulle ljuga om jag inte sa att jag var nervös över allt. Allt var nytt igen, man ska hitta sin plats, sina rutiner och skapa ett helt nytt hem. Men det kändes verkligen rätt från början, jag blev en del av hans liv och vardag snabbt, jag kom in i gemenskapen och kände mig inte ensam en enda sekund. Det kändes inte alls som att jag nyss kom hit utan som att det alltid varit vi på något sätt. Allting har verkligen flutit på bättre än förväntat. Jag har fått otroliga vänner, framförallt frugan Jennie. Utan henne vet jag verkligen inte vad jag hade gjort, trots att vi bara känt varandra i drygt sex månader känns det som att vi varit vänner hela livet och vi har gått igenom så otroligt mycket redan, det finns ingenting jag inte kan prata med henne om. Sen såklart eras fina barn, som jag älskar dom, hehe.

När allting faller på plats.
Lite där är jag just nu, allting har börjat falla på plats och vi har kommit in i livet om man säger så. I början är allting så lull lull men n har vardagen verkligen kickat in och allting fungerar som det ska. Det enda jag saknar nu är ett jobb, hade inte en tanke på att det skulle bli såhär svårt faktiskt men jag ger icke upp, haha. Tills dess får jag fortsätta göra det jag är bra på helt enkelt, städa, baka, virka osv. Housewife material sägs det.
Förutom det känns allting så bra, har varit hos min mor flera gånger och vi umgås mer igen. Det var helt ärligt lite sisådär med det när jag bodde i Skåne men nu har det blivit så mycket bättre, äntligen. Livet känns perfekt.

Med det sagt vill jag tacka alla som både kommit och gått i mitt liv 2018, allting har en mening och om du är i det eller inte spelar roll. Jag är så tacksam för det här året och så nyfiken på vad 2019 har att erbjuda. Jag har som innan inga löften för det blir alltid så knasigt men jag har några mål iallafall som jag hoppas på att klara av.

- Fixa körkortet.
- Skaffa gymkort, hehe.
- Få ett jobb.

Förutom det är jag glad om jag bara överlever ett år till, gott nytt år ❤

​Sommaren som kom att vända upp och ner på allt.

S

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

moiii
moiii,
Jag hoppas också på att kunna fixa körkortet 2019 😊
nouw.com/moiii
Popprinsessan,
Vad skönt att saker verkar börja falla på plats för dig! Håller tummarna att du har ett toppenår framför dig!
www.popprinsessan.se
Madde,
Nu kan det bara bli bättre 😊 Känner också att 2018 var ett tufft år för mig
www.nouw.com/madelena
Sarah,
Gott Nytt År 😊 Jag har inte heller några löften 😋 Hoppas att du klarar av något mål.
CheerSarah.devote.se
Junitjej,
Så bra att du tog steget och flyttade! Så härligt att det har gått så bra.
www.junitjejen.se
Så fina tankar och du tycks tagit dig framåt väl så här i livet trots att mycket känts jobbigt för dig. Jag hoppas du uppnår dina mål för 2019, de borde faktiskt gå att ordna tänker jag 😊.
www.saramadeleine.se
Mrs.Kjellström ,
Så underbart att läsa att du mår så mycket bättre och alla pusselbitar börja falla helt på plats 💜
Skönt att du och din mamma har em bra relation igen
2019 kommer att bli ditt år
www.mrskjellstrom.se