Mjällbusters

Inlägget är i samarbete med Mjällbusters.

God förmiddag, har ni haft en bra start på lördagen? Jag sitter här med min kaffekopp och tänkte ta tillfället i akt och tipsa er lite. Jag älskar när jag får dela med mig av nya, spännande produkter och denna är just det. Produkten jag vill tipsa om idag är ett mjällschampo från Mjällbusters. De har nämligen tagit fram ett helt nytt mjällschampo som är tillverkat i Sverige och anpassat för vår skandinaviska livsstil och är helt perfekt för den aktiva och moderna människan. Det passar mer eller mindre alla skulle jag vilja säga Tycker det känns tryggt att det finns någonting nytt, tillverkat här speciellt anpassat för oss. Har själv provat många andra produkter innan men tycker att de känns som de gjort mer skada än nytta tyvärr så detta gjorde iallafall mig exalterad.

Alla kan få mjäll, vissa kan tycka det är lite jobbigt och det är väl såklart inte super kul när det blir så men det är så lätt hänt, speciellt nu när det är vinter och man blir lätt både torr och irriterad i hårbotten men det är därför dessa produkter finns och kan hjälpa dig bli av med problemet. Deras schampo är superenkelt att använda, i början tvättar du med det varje dag i fem dagar sedan kan du trappa ner för att bara underhålla det så du slipper få tillbaka mjällen.
De kommer dessutom i en supersnygg förpackning som ni kan se på bilden, känns ny och fräsch eller hur? De kostar endast 100:- och sen har de dessutom fri frakt vilket jag alltid hejar lite extra för som ni vet.

Så behöver du ett bra mjällschampo så vill jag verkligen rekommendera Mjällbusters produkter. Kika in på deras hemsida så kan du läsa mer om produkten och redan nu klicka hem den så får du själv testa vad det är jag pratar om.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer