Mjölkchoklad och vaniljpannacotta

Till chokladpannacottan:
2,5 dl vispgrädde
1 tsk vaniljsocker
80 g mjölkchoklad
0,75 tsk gelatinpulver

Till vaniljpannacottan:

2,5 dl vispgrädde
0,25 dl socker
1 tsk vaniljpulver eller 1 msk vaniljsocker
0,75 tsk gelatinpulver

+ valfri topping

Såhär gör du:
1. Börja med att ställa glas i en form. Bunkra med papper eller annat passande så att de kan stå still på sned.
2. Gör sen chokladpannacottan genom att blötlägga gelatinet med 0,75 msk kallt vatten. Koka upp grädde och vaniljsocker. Bryt chokladen i mindre delar och ha i, rör runt tills den smält helt. Ha sen i gelatinet och rör om tills de löst sig. Häll i glasen. Ställ kallt minst 2 timmar.
3. Gör sen vaniljpannacottan. Blötlägg gelatinet med 0,75 msk kallt vatten. Koka upp grädde, vaniljpulver och socker. Ha i gelatinet och rör om tills de löst sig. Låt kallna. Ta ut glasen och ställ som vanligt. Häll i vaniljpannacottan över den med kaffe. Ställ kallt minst 2 timmar.
4. Toppa med valfri topping innan servering.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

PurpleQueen
PurpleQueen,
Väldigt snyggt upplägg!
nouw.com/purplequeen