Mjölkchoklad & pepparkakstryfflar

Det här behöver du:
500 g mjölkchoklad
1,75 dl vispgrädde
3 msk smör

Florsocker och pepparkakskrydda

Såhär gör du:
1. Hacka chokladen i små bitar och lägg i en värmetålig skål.
2. Koka upp grädden med smöret, häll över chokladen och rör till en jämn smet. Låt svalna och ställ kallt minst 3 timmar, jag lät den stå över natten.
3. Blanda ca 1 dl florsocker med 1 msk pepparkakskrydda. Rulla chokladen till bollar och rulla i florsockerblandningen. Ställ kallt igen. Servera de kalla, står de framme för länge blir de kladdigare.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

sarasara
sarasara,
Det ser gott ut!
nouw.com/sarasara
LadyInaa
LadyInaa,
Men fyfan så lätta att göra endå!
nouw.com/ladyinaa