Möbler från Nordiskarum

Inlägget är i samarbete med Nordiskarum.se.

God eftermiddag, redan fredag? Denna vecka verkligen flög förbi. Jag har en ganska planlös fredag så jag tänkte ta tillfället i akt och skriva lite om företaget Nordiskarum som säljer möbler och inredning på nätet. Näthandel har verkligen exploderat de senaste åren och jag tror att det är ett vinnande koncept. Själv älskar jag att handla på nätet och slippa gå i butiker och trängas med människor.
Nordiskarum har iallafall valt att satsa på just möbler och heminredning från välkända märken med bra kvalité men till det bästa priset. När du handlar hos dom så får du dessutom fri frakt och fri retur vilket är super när det kommer till större varor som här.

Vi själva i är tagen till att införskaffa lite nya möbler, bland annat en ny säng och/eller sänggavel och när jag kikar på deras sida blev jag inte mindre sugen. De har ett stort utbud av både sänggavlar och kontinentalsängar. Helst av allt skulle jag vilja ha en helt ny kontinentalsäng men jag har inte helt bestämt mig än. Här har jag funnit ett flertal varianter som skulle kunna passa dock.

En annan sak vi har varit inne på att byta ut är vår tv-bänk. Inte för att de kanske behövs egentligen men vi är lite sugna på att förnya oss. Tv-bänken är en sådan central del av vardagsrummet så byter man ut den så känns det nästan som ett helt nytt rum. Den vi har just nu är röd men jag är lite inne på om vi skulle byta till en vit. Dessa två är helt klart mina favoriter från Nordiskarum, ska överlägga med min andra hälft bara, hehe.

Ska du köpa en ny tv-bänk så rekommenderar jag er att kika in på deras sortiment, de har många olika stilar och färger så det finns någonting som passar de flesta.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer