Modellanpassade hundburar

Inlägget är i samarbete med Alfta Buren.

God förmiddag, skiner solen på er? Här är det strålande väder rent ut sagt och vi njuter till max innan det är dags för kvällsjobb. Jag tänkte dock passa på och kika in för att ge er ett nytt tips om någonting som ligger mig varmt om hjärtat, nämligen hundburar till bilen. Tyvärr är det många som tar för lätt på säkerheten för hunden i bilen vilket är galet, skulle du låta ditt barn sitta löst i bilen? Knappast. Så känner jag om hundarna, klart de ska åka säkert dom med.

Alfta Buren ser dom lika hårt på säkerheten och har därför tagit fram dessa burar där du säkert transporterar din hund. Burarna kommer i flera olika storlekar, universal, modellanpassad efter din bil eller beställt med specialmått. Det finns allt ifrån enkelburar om du bara behöver det men sen har de såklart också dubbelburar om du har flera hundar så alla kan åka tryggt. De är byggda kraftiga för att vara säkra, med en hel botten i plåt och runda, bockade stålrör för att de ej ska brytas av vid en kollision.
Alfta Buren är dessutom smidig och enkel att montera och flytta mellan fordonen då de spänns fast med spännremmar i lastöglorna som finns i din bil.
Du kan enkelt själv kika på deras sortiment och priser på deras hemsida samt beställa en egen hundbur. Jag tycker detta är någonting alla borde ha, inte bara för hundens säkerhet utan för allas. Det är inte kul om man krockar och det börjar flyga hundar i bilen för att de inte åkt korrekt.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer