Morning

Godmorgon, har ni sovit gott?
Jag somnade som en stock igår efter natten innan dåliga sömn men vaknade vid fem av någon anledning och var vaken i typ 45 minuter innan jag somnade om och vaknade igen vid nio.
Nu har jag hunnit hinka lite kaffe, slagit in de första julklapparna, duscha och måla naglarna. Fick klippa ner dom häromdagen, de var ju sjukt långa nu och hade fått en spricka i en så lika bra att börja om från början innan man slår av dom för det gör så fruktansvärt ont.

Nu väntar jag på att naglarna ska torka så jag kan virka lite sen får vi se vad som händer resten av dagen. Det blir förhoppningvis en liten tatuering ikväll iallafall 😍

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Madde,
Tyckte naglarna var väldigt fina nu. Personligen gillar jag lite kortare, välvårdade mest.
www.nouw.com/madelena
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Så fina naglarna blev 😃. Jag måste också slå in julklapparna snart, känns som det aldrig bli av. Samtidigt är det som mest mysigt att göra på julafton så får fundera lite när jag känner för det 😊
www.saramadeleine.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Tack ☺️ Hehe ja jag kommer ha en massa mer att slå in men inte hunnit köpa de än 😂
nouw.com/shinelikeapearl
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
VA snygga naglar 😊 blev avis
nouw.com/jagochminahjärtan
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Sara,
Du är så produktiv när du sätter igång. Du bakar och virkar och donar och grejar. Jag känner mig så lat i jämförelse med dig, men samtidigt gör det ju så att jag ser upp till dig och tänker att jag kan inspireras och lära mig utav just dig. Tack föe att du finns fina Pärla!
www.onyourfeet.blogg.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Eschdå man gör det man kan 😍 Tack fina du ❤️
nouw.com/shinelikeapearl