MTRecruit: Rekrytering och HR

Inlägget är i samarbete med MTRecruit.

God eftermiddag, hur har ni det? Här är det ungefär samma som tidigare dagar så jag försöker mest hänga i. Utanför öser regnet ner så det är perfekt att sätta sig med datorn en stund och idag har jag fått nöjet att skriva om rekrytering och HR i samarbete med MTRecruit.

Vilka är då detta? De är ett glatt gäng som alla har lång och olika erfarenhet inom olika områden och chefsroller. Däribland då rekrytering som är deras nisch. De har valt att starta MTRecruit för att kunna erbjuda stöd och långsiktigt partnerskap inom Rekrytering och HR.
De erbjuder flertalet olika tjänster inom rekrytering, HR och ekonomi med allt ifrån en vanlig rekrytering där deras rekryteringskonsulter såklart är specialister på sitt område och hjälper er med att hitta den perfekta personen med rätt utbildning, erfarenhet och kunskap för just er arbetsplats. En annan enligt mig intressant tjänst som dom tillhandahåller är så kallad headhunting där man till exempel letar upp personer som redan finns på en arbetsplats som sitter med specifika kompetenser och den kunskap som krävs för jobbet. Deras headhunters är vana vid denna sortens arbete och sköter detta utan anmärkning såklart, ofta "under radarn" och de håller en hög integritet för både arbetsgivare och den man letar efter.

De hjälper även till om ni skulle behöva en second opinion. Ni kanske har valt att sköta rekryteringen själva med kört fast eller bara behöver en annan åsikt från någon som står utanför. Det kan vara den perfekta hjälpen om man står och väger mellan två personer men inte riktigt känner att man kommer vidare. Deras personal är certifierade inom personbedömning så ni kan känna er trygga med deras hjälp.

Söker du eller ditt företag någon som kan hjälpa er med Rekrytering HR och Ekonomi så är det hit nu ska vända er.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer