Naturlig hudvård

Inlägget är i samarbete med nordicbeautybar.com.

God eftermiddag, hur har ni det där ute? Idag har det varit strålande väder med sol och blå himmel även om temperaturen avslöjar att vi faktiskt är en bit in i Oktober. Skönt hur som. Det var dock såklart inte vädret vi skulle prata om nu utan jag har fått nöjet att skriva detta inlägg tillsammans med företaget Nordic Beauty Bar som inriktar sig på hudvård. Dock inte vilken hudvård som helst utan de är ekologisk, vegansk och organisk. Bra för dig, din hud och för vår planet. Det måste väl ändå vara det bästa av två världar? Att få gott och att göra gott. Inga av deras produkter är djurtestade och de genomgår hårda kontroller för att du som kund ska kunna vara 110% säker på att produkten du köper är bra för både dig och miljön.

Idag skulle jag dock vilja fokusera på en speciell kategori och det är ansiktskräm. Fram tills nyligen har jag varit super dålig på att använda just det så jag vill tipsa och peppa alla er som kanske inte heller fått till det än eller ni som letar en ny favorit som är snäll mot huden. Hos Nordic Beauty Bar hittar ni nämligen en hel uppsjö med olika alternativ för att det ska finnas någonting som passar alla hudtyper och behov.
Jag själv fastnade för en Eko Sorbet Mango, från början mest för namnet om jag ska vara ärlig. Det var den som fastnade när jag skrollade och tittade runt, lät både fräscht och uppiggande. När jag läste mer om produkten så upptäckte jag att den var såklart sådär frisk men den hjälper även till så att huden får behålla sin fukt och ger huden ett naturligt glow samtidigt som den hjälper till att reparera huden. Passar framförallt torr, mogen och skadad hud. Perfekt för mig, framförallt nu när vi rör oss mot det kallare halvåret då huden gärna blir lite torr. Men om du har en annan hudtyp med ett annat behov så hittar du garanterat det med om du kikar runt på deras sida och går igenom alternativen.

Sen har de som jag alltid hejar för gratis frakt vid köp för minst 299:-, skönt att slippa den kostnaden tycker jag och ofta handlar man lite mer på samma gång ändå. Hur som, jag ska inte babbla på mer utan jag rekommenderar er att hoppa in på deras sida direkt och kikar på utbudet själv.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer