Nervös

Godmorgon, har ni sovit gott?
Jag kunde såklart inte somna igår, låg vaken på tok för länge och filosoferade och vaknade såklart onödigt tidigt så idag är jag inte allt för kaxig. Har iallafall varit ute en runda med hunden i den rådande snöstormen, suck. Trodde vi skulle få vår nu? Där trodde jag fel iallafall. Hoppas det försvinner snabbt. Fick målat naglarna efter de, helt kär i Depends födelsedagskollektion, så himla fin färg. Jag använder bara Depends nagellack då de är prisvärda och jag byter färg så ofta så att det lönar sig inte med annat.

Har möte vid 13:00, så nervös så det känns som att magen ska vända sig ut och in. Träffa nya människor är inte alltid min starka sida men jag ska bara försöka göra mitt bästa så får det gå som det går.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Moa Larsson,
Så roligt att få se lite lack ur deras födelsedagskollektion. Jag gör akrylnaglar på salong då det är det enda sättet för mig att hålla naglarna långa och byter färg var fjärde eller tredje vecka. Förutom hade jag alltid naturella så att jag kunde måla på själv men nu finns knappt tid till det. Jag hejar på dig idag, lova att berätta hur det har gått ❤️
nouw.com/moafidelie
NärLivetVänderBlad
NärLivetVänderBlad,
Lycka till på mötet 👍😊
nouw.com/närlivetvänderblad