Nöjd

Kan verkligen inte klaga på livet just nu, så bra som vi har det. Jag och Mu har varit iväg sen i måndags. Umgåtts med fina människor, hittat på saker. Ja bara njutit av veckan helt enkelt. Ska jobba i helgen (ja jag har fått lite jobb redan, skönt det) så tänkte att vi passar på nu. Igår var jag med Therese en runda på dagen. Gjorde väl inte så mycket vettigt men skönt att bara umgås. Sen på kvällen var vi i Vargön en vända och gick någon slinga i skogen upp för ett berg. Det kändes ju lite i mina stackars rökarlungor men ack så skönt. Väldigt fint när man kom upp på toppen med. Så himla skönt att bara komma ut helt ärligt, inte varit för mycket av det de senaste. Idag ringde klockan tidigt, redan vid fem var jag uppe och studsade och gjorde kaffe. Nu har jag nyss kommit hem till mamma igen. Ska en runda till jobbet därför åkte jag hem idag. Ska ta mig en kopp kaffe och sätta mig på altanen först tänkte jag.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Madde ,
Vilken fin dag du fick. Fina bilder och vacker solnedgång
www.nouw.com/madelena
Tess,
Det är så det ska vara min fina vän 😍❤️ Du förtjänar att må bra som du gör just nu. Tack för pratstunden på snap igår de kändes bra!!
blondinas.se
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Förstår nästan att det var otroligt skönt att komma ut i luften och få sig den turen, älskar både naturen och promenader! Kaffe är den bästa starten på dagen!!<3
nouw.com/emmaengstrom