Nöjd

Just precis nu skulle jag vilja stanna tiden lite. Jag är så otroligt nöjd med hur livet är just nu. Jag har haft en magisk helg, eller ja vecka egentligen men helgen var pricken över i:et. Igår var det bröllop på schemat och dagen blev sådär magisk ni vet? Trevligt var det, fint sällskap hade ja. Kvällen slutade mysigt, ja det hade inte kunnat vara bättre.
Idag hämtade jag nycklarna till min lägenhet. Känns galet. Jag har inte haft en egen lägenhet på fem år tror jag så det känns skrämmande bra om man kan säga så. Nu ska jag helt plötsligt vara ensam. Ja nej inte på det viset men ni förstår. Det kommer bli bra det här. Få börja fokusera på livet igen, vad jag vill och vad jag ska. Kommer bli perfekt för mig och vovven.
Lillebror och hans kompis hjälpte mig flytta de mesta idag så det börjar ordna upp sig, har en del jag måste köpa såklart när lönen trillar in men det blir nästa uppgift. Ikväll är det sista natten med gänget och jag ligger nedbäddad i soffan och jag tänker faktiskt inte göra ett skit mer idag. Imorgon vankas det jobb igen så bara vila upp mig.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Yolanda,
Härligt att vara nöjd: 😊 lycka till på jobbet:)
mittprivatakrig.wordpress.com/