Ny header + jobb

God kväll, hur har ni det?
Jag har hunnit vara hemma dryga timman nu från jobb. Blev en lång dag, vissa dagar är helt klart segare en andra när man jobbar och idag kändes det som att dagen aldrig ville ta slut. Efter jobbet svängde jag förbi Willys för att handla lite och slippa det sen.
Just nu sitter och och kikar på Big Brother samtidigt som jag försöker komma på någonting att baka imorgon, hehe. Ska jobba hela helgen så hade velat ta min lediga dag i akt så att säga för sen får allting vänta några dagar. Får se om jag kommer på något. Ska försöka fixa lite middag med och sen blir det en promenad med vovven, mycket annat händer nog inte idag faktiskt, känner mig rätt slut.

Fick slängt ihop en ny header iallafall (dock verkar Nouw ha problem med bilder just nu) men let me know när ni kan se den.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Jessiekaos
Jessiekaos,
Ja ser hedern nu, så tråkig de blev nå strul idag. Header blev jätte fin tycker jag ❤️
nouw.com/jessiekaos
charlottelinden.se,
Jag hade problem att se bilder inne på Nouw-bloggar tidigare idag, men nu ser jag alla utan problem 😊 Tycker din header blev superfin!
charlottelinden.se
Annica,
Jag ser headern! 😊 Och den blev riktigt fin, måste jag säga. 😊
Ser fram emot vad du bakar idag... Du bakar alltid så inspirerande.
annicama.com
Moa Larsson,
NU kan jag se den, och komma in. Stod helt still för mig hela eftermiddagen och kvällen igår. Men vilken fin header, och vad härligt att du fick in lite bakning i den. Tänker verkligen på dig när jag ser den! Det är ett gott betyg! Kram!
moafidelie.com
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,