Ny mobil? Välj begagnat.

Inlägget är i samarbete med rePhone.

God eftermiddag, har ni haft en fin tisdag so far? Här är det grått och trist så dagen har känts om möjligt ännu längre. Jag har nyss kommit hem från jobbet iallafall och tänkte passa på att unna mig lite bloggtid medans jag är ensam hemma och samtidigt skriva detta inlägg.
Idag har jag nämligen fått nöjet att samarbeta med rePhone som säljer begagnade mobiltelefoner. Detta är kanske ingenting nytt tänker ni men skillnaden från många andra företag är att de endast säljer telefoner som kommer från nordiska teleoperatörer vilket minskar riskerna för dig som kund. De är alltså ingen risk att telefonen är stulen, låst eller har några andra problem efter deras noggranna kontroller.

RePhone har ett uttryck "used is the new - new" och jag måste säga att jag älskar deras tänk här. Vi lever i ett extremt konsumtionssamhälle där det hela tiden köps extrema mängder saker som egentligen är totalt onödiga. Vi måste inte ha en ny telefon varje gång om vi ska vara ärliga även om vissa tycker det är kul mellan varven men en begagnad fungerar lika bra.

Om vi ska dra deras koncept i stora drag och hur du kan känna dig 110% trygg med ett köp från rePhone så kommer de här en liten lista som gör det överskådligt:
• De köper inte in eller tar telefoner i inbyte från privatpersoner eller företag vilket minskar riskerna för t.ex en stulen telefon.
• Deras telefoner är noga kontrollerade och säljs sedan enligt olika skick, mer om de kan du läsa på deras hemsida.
• De har 12 månaders garanti på telefonerna de säljer.

Så som ni ser kan ni känna er säkra på ert köp med rePhone! Gör både miljön och din plånbok en tjänst och köp en begagnad mobiltelefon nästa gång det är dags och kika redan nu in på deras hemsida och läs mer om fördelarna med att köpa en begagnad mobiltelefon.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Lillan Kind,
Ja nog lever vi i ett extremt konsumtionssamhälle, och om jag ska vara ärlig tror jag nog att väldigt många byter telefon mycket oftare än vad dom egentligen behöver bara för att ha den senaste modellen. Personligen är jag lite anti mot den överdrivna konsumtionen i samhället, så jag skulle mycket väl kunna tänka mig att köpa en begagnad mobil, om jag vet att den är kollad och säker. Men det lär dröja, för den jag har lär få hänga med ett bra tag till 😃
varapavag.se
tess,
Bra tips man behöver en bra telefon, och ibland har ju inte alla råd.. min mobil är begafnad från halebop, sambon köpte den i julklapp förra året för typ 8000 nånting 😊
blondinas.se