Obotligt trött

Godmorgon, har ni sovit gott?
Jag vaknade vid fyra inatt när gubben åkte till jobbet, klarvaken. Behöver jag ens nämna vad jag kände då? Så jag fuskade, gick upp och tog ett bloss sen tog jag medicin och kunde somna till en podd efter ett bra tag och sov sen till kvart i åtta. Tanken var att jag skulle skrivit ett inlägg igår kväll men jag var otroligt trött. Senaste tiden har jag varit sådär olidligt trött redan vid sju på kvällen, vet inte vad det är med mig?
Vi åkte iallafall till garaget när gubben kom hem, eller först var vi och tvättade bilen för den skulle poleras. När de hade gjort de så skulle de tona en kompis bil med men då gav jag och Mini upp. Det var kallt och jag var trött så Jennie kom och hämtade oss och körde hem oss. Gick raka vägen och la oss i sängen och där låg vi till strax efter åtta när gubben kom hem igen och vi åkte till Vetlanda och köpte lite Burger King då vi inte fått någon middag i oss.

Idag jobbar gubben till tolv sen får vi se vad som händer om han åker till Eskilstuna eller stannar hemma med oss. Jag ska passa på att baka en hallonkaka med hallonen som blev över från pajen. Jag gillar inte hallon så jag vill bara få bort de, haha.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

K,
Åh hallon som är så gott. Om du inte gillar hallonfikabröden får du mer än gärna svänga förbi med dem till mig. Hiskligt tidigt du vaknande imorse.
kamillaskamera.com/
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Haha! Ja usch 😟
nouw.com/shinelikeapearl
Lillan,
Aldrig kul att vakna tidigt å svårt att sova efter de men skönt att du fick somna om 😎
queenlillan.wordpress.com
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Nej usch! Verkligen.
nouw.com/shinelikeapearl