Oförskämt bra

Har ni lika tråkigt väder som oss? Det känns som att det har regnat i sex månader i sträck nu och det tär verkligen på psyket med allt mörker.
Idag mår jag oförskämt bra om jag ska vara ärlig. Somnade som en prinsessa igår och sov hela natten. Ingen smärta, ingenting. Hoppas det håller i sig tills nästa besök som är på tisdag. Jag har tagit dagen i akt och städat och pillat lite här hemma, skönt att få det gjort när man jobbat lite. Ska se om jag får tag i en tvättid här framöver med.
Nu ska jag dock snart åka till jobbet för ett kort pass 13:00 - 16:30 sen är det raka vägen hem och fixa sig och åka igen då vi ska fira gubbens son som fyller hela 17 år. Tiden går så fort.

Den andra sjalen blev klar idag, blev en liten kant på denna med. Helt klart nöjd.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Ayannas
Ayannas,
Jag älska sjalen. Säljer du sjalar med eller gör du dem vara för privat bruk?
nouw.com/ayannas
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Åh tack. Jag virkar oftast inte på beställning då det inte lönar sig i förhållande till hur mycket arbete det är men det händer 😊
nouw.com/shinelikeapearl
Ayannas
Ayannas,
Jag kan tänka mig att det är sjukt mycket mantimmar som ligger bakom. Själv älska jag att pyssla o sticka men det bli liksom aldrig bra :/.
nouw.com/ayannas
Ulliie,
Åh har du gjort va fin ,❤️
Hoppas det blev ett mysigt kalas . Ja samma tråkiga här
weberskold.se
Elin,
Verkligen skitväder just nu ja...det haglade till & med häromdagen & så hörde vi åska. Väldigt fin sjal du gjort. Snyggt & göra sådär med färgerna
soclosedecember.nu/
My widmark,
Vilken fin sjal och vad kul att du fått va smärtfri hela dagen! ❤️
här har vi haft sol idag så lider med er som har regn och rusk 😭
nouw.com/my_widmark