Oh sunday

Så var det söndag och ytterligare en helg ligger bakom oss. Den har gått precis lika fort som alla andra faktiskt. Spenderat helgen i Vänersborg då jag varit ledig. Har väl kanske inte gjort super mycket men har haft det bra ändå, ibland behövs inget mer än bra sällskap.
Idag var vi dock en runda till Överby innan jag skulle åka hem och handlade lite. Åt biltemakorv och fikade. Ja en söndag helt i min smak faktiskt, hehe. Nu har jag hunnit vara hemma en stund dock och håller på att värma lite mat. Ska ligga i soffan och glo på 13 reasons why resten av kvällen tänkte jag, Mu har redan intagit sin plats.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Så söt Mu är 😊. Låter som ni haft en underbar söndag . Man behöver inte göra så mycket. 😊

nouw.com/2barnsmammaochfru
pojkensmamma
pojkensmamma,

Den serien är riktigt bra,nu har jag inte sett den på ett tag. Konstigt nog kommer alltid något i mellan så man kollar på annat eller så är det något i telefon som får en att tappa någon minut..


Låter som ni hade en bra söndag i allafall,en annan tog det lugnt också men tyvärr inte att njuta precis utan att man har haft sådana plågor i svanken och i bland gick smärtan ner som en slinga i benen. Så det blev inget jobb idag så jag ska till sjukgymnast idag se vad de säger


Kram

nouw.com/pojkensmamma