Öijareds golfbanor

Inlägget är i samarbete med Öijared.

God eftermiddag. Jag hoppas ni har en fin dag, när ni läser det här sitter jag på jobbet och kanske hinner fånga några solstrålar iallafall.

Det jag idag ville berätta för er om är dock varken jobb eller väder utan ett ställe som heter Öijared. Du hittar dom bara 35 minuter ifrån Göteborg så det är ändå relativt centralt men det känns som att du kommit till ett magiskt ställe någonstans lång från stadslivet.
Öijared är nämligen fyllt av vacker natur, slott, kojor, vandringsleder och Sveriges största golfanläggning.

Just golfen är det som jag vill skriva om idag. Visste ni förresten att jag har sommarjobbat på en golfbana? Hade hand om bokningar, kunder och caféet visserligen men det var kul. Iallafall, hos Öijared hittar du ett flertal olika golfbanor. Alla med lika hög kvalité. Omgivningarna gör dessa banor till någonting alldeles extra. De har inte mindre än tre olika 18-hålsbanor och även en 9-håls multibana där du bland annat kan spela footgolf och frisbeegolf, hur häftigt? De sistnämnda har jag aldrig testat faktiskt med sett mycket om footgolf och det hade jag gärna testat på någon gång i framtiden.
Väljer du istället deras bana parkbanan så får du en fantastisk utsikt över sjön Mjörn. Ja, som ni hör finns det någonting för alla i Öijared.
Ska du golfa så kan du passa på att boka en hel helg eller iallafall en natt med hotell och passa på att njuta av deras mat i restaurangen och avsluta dagen med en promenad i de fina omgivningarna. Ta med dig kompisarna eller familjen och upplev golfen på ett helt nytt sätt.

Så om du letar efter nya platser att golfa på så rekommenderar jag er att besöka Öijareds golfbanor i Göteborg för att få en otrolig helhetsupplevelse.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Jag har spelat mycket golf på Öland när jag va liten men jag tyckte aldrig att det va så kul och konstaterade att golf va inte min grej
nouw.com/2barnsmammaochfru
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Åh hehe 🙈 Så kan det vara.
nouw.com/shinelikeapearl
bolmgren
bolmgren,
Jag spelade golf under tidig tonår! 😊
nouw.com/bolmgren
shinelikeapearl
shinelikeapearl,