Omöjligt

Hej, har ni en fin söndag?
Jag ska väl egentligen inte klaga men det hade verkligen inte skadat om jag hade fått må bra. Imorgon är det dags för nya prover iallafall så får vi se vad som händer efter detta. Idag har jag inte gjort så mycket mer än vad jag behöver, börjat virka på ett kanske omöjligt projekt. För två år sedan försökte jag virka en tröja men det gick inte men nu tänkte jag att jag har lärt mig ett och annat och ville testa igen. Har kommit så långt som där det sket sig sist och har inte vågat påbörja resten ännu, får se hur det går haha.
Har en pajdeg i kylen med, ska slänga ihop ett variant på äpplepaj jag kom och tänka på förut och blev så satans sugen så det är väl ungefär det som ska göras härnäst. När gubben åker till jobbet ska jag städa lite och sen blir det Bingolotto för tanten, hehe.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

hanilas
hanilas,
Du är så kreativ så jag tror du lyckas denna gång! hoppas dina provsvar imorgon ger svar på ditt mående
nouw.com/hanilas
Sarah,
Lycka till imorgon på VC och krya på dej 😊 Äpplepaj och Bingolotto lät inte helt fel 😊
CheerSarah.devote.se
moiii
moiii,
Åhh vad gott med paj och kul med Bingolotto 😊
nouw.com/moiii
Jennysvardag
Jennysvardag,
Hoppas att proverna visar något bra. Tråkigt att du ska behöva må så där. Jag önskar dig all lycka till på Bingolotto 😊
nouw.com/jennysvardag
Hannas krypin,
Wow, vilket projekt att virka en tröja. Det tror jag säkert att du fixar nu. Hoppas att det g��r bra med proverna och att du får svar på vad det är som bråkar.
hannafialotta.blogg.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Wow! Så imponerad över projektet att virka en tröja! Jag hade inte ens vågat mig på att tänka tanken. Håller tummarna för att du får rätt på utmaningarna med det 😊
nouw.com/annaskarblom
Fröken Rödlök,
Ge inte upp! En dag kommer du igenom det som är svårt med tröjan och du kommer klä i något riktigt fint, det är jag säker på =)
www.frokenrodlok.se