Omotiverad

Måndag och ny vecka. Skulle man kunna få be om ett nytt liv med kanske, känner mig så fruktansvärt omotiverad till allt just nu. Somnade på tok för sent inatt men sov ganska länge på morgonen men inte är man piggare för det.
Åkte till mamma en runda i förmiddags och åt brunch kan man väl kalla det och fikade lite. Vidare tillbaka till Vänersborg och sen har det väl inte hänt allt för mycket. Varit och handlat så jag har med mig lite hem så man överlever veckan. Ska göra kantarellpasta till matlådor igen, det blev en stor favorit hemma och så skönt att ha färdiga lådor när och om matlusten faller på.
Just nu har jag ätit en panpizza framför tv:n och funderar faktiskt på att krypa ner under täcket och slå på en podd, känner verkligen för att göra ingenting.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,

Man kan ha dagar som man är omotiverad och andra dagar så är det tvärtom.. Vad gott kantarellpasta lät har du recept på det ? Hoppas du haft en bra måndag

nouw.com/2barnsmammaochfru
NillansBlogg
NillansBlogg,

Ja dela gärna receptet på kantarellpastan😋 Hoppas det blir en bättre dag imorgon💖

nouw.com/nillansblogg
Lillan Kind,

I dessa tider är det inte svårt att tappa motivationen. Man lever i en overklig situation med pandemin och ständigt dåliga nyheter. Toppar man sedan allt detta med diverse tuffa saker på det personliga planet, ligger motivationen risigt till. Jag sover inte heller bra, och blir inte utvilad. Men kantarellpasta låter iallafall otroligt gott, och nu blev jag lika sugen på sådan som jag blir på dina goda bakverk😄 Hoppas att det känns bättre snart!❤️

varapavag.se