On fleek

Alltså igår fick vi snö igen?! Snälla säg att vi inte är de enda. Sen frös det på och blev -5 inatt så det var inte superkul att köra till jobbet idag alltså. Men, men det gick sakta men säkert så att säga. Solen har varit framme hela dagen så mycket är borta igen men det kryper neråt minus ute igen. Bara hoppas att det inte kommer mer snö. Jag har som jag nämnde tidigare jobbat 10:00 - 17:00 idag. Jag har dock gjort någonting med min ena handled så jag har inte känt mig på topp idag. Svullen och otroligt ont så fort jag rör den så ja, vi får se hur det utvecklas. Inte super smidigt när man har ett jobb som kräver två händer.
Efter jobbet hann jag mer eller mindre hem och vända innan gubben behövde åka till Eksjö och hjälpa en kompis son med hans bil så jag hakade på där sen passade vi på att äta lite på Burger King då klockan blev så mycket. Nu har vi nyligen landat hemma och ska väl kika på dagens avsnitt av Big Brother men sen blir det inte mycket mer idag.

Måste bara säga att jag älskar att ha fransar. Man kan känna sig så sliten men ändå se on fleek ut.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Diana Saelöen,
Dina fransar är onekligen väldigt fina, och de ser inte fejkade ut som jag har sett vissa, där fransarna dessutom lossnar. Japp, jag blev lite thurig i morse när jag vaknade och det hade snöat...det var väl inte vad man önskade sig i alla fall. och även om det har smält bort så är det väldigt kallt i vinden och även här kryper temperaturen nedåt igen...segt.
Apropå din handled så var försiktig och se om du kan linda den eller något, du har kanske råkat stuka den?
nouw.com/fibrolivet
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Tack så mycket ❤️ Ja fy!! Ska försöka med det, något måste ha hänt 😫
nouw.com/shinelikeapearl
Elin,
Snygga fransar verkligen 😊 Ser också på Big brother. Ligger efter som fasen men det finns ju på play sen. Hoppas du får hjälp när du kollar upp handleden. Är kanske inte så bra att gå länge med det.
soclosedecember.nu/
charlottelinden.se,
Åh, för mig är snö så otroligt långt borta. Här har vi vårväder varenda dag just nu med sol och ljummen temperatur. Jag hoppas att det fortsätter så så att jag inte jinxar nu och vaknar upp till ett vitt landskap istället framöver, haha. Håller med om att fransar är SÅ skönt att ha. Jag har bara haft det 2 gånger men saknar att ha det 😊
charlottelinden.se
Lexochlogan
Lexochlogan,
Men å nej, inte mer snö. Det är ju vår mu så snön får allt försvinna, men ja vi har haft rätt kallt me. Önskar jag kunde ha fransar men fick sån irritation förra gången, så vågar inte alls
nouw.com/lexochlogan