On top

Vilket fina väder vi har, stålande sol men det blåser lite kallt idag men jag är glad för det lilla. Vi har hunnit vara ute tre gånger och sen fick jag ge mig ut en gång själv med för att köpa cigg, så typiskt mig att planera helt snett så jag alltid måste traska iväg på morgonen, hehe.

Mini ligger bredvid mig i soffan och snarkar och gubben inne i sängen, har försökt roa mig själv bäst jag kan genom att småstäda lite, diska och allt annat sådant kul. Vad gör man inte liksom? Ska sätta mig och söka lite jobb med annars är det väldigt planlöst än så länge.

Ungefär såhär snygg är man när man springer ut på första morgonpromenaden.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

joywesterberg
joywesterberg,
Älskar verkligen din outfit! Så snyggt ändå! 😍
nouw.com/joywesterberg
Hannas krypin,
Dina brallor! Grrr... Ska verkligen köpa något leopardmönstrat plagg framöver. Så snyggt ju! Jag kan också planera så där och så får jag springa x antal gånger istället..
hannafialotta.blogg.se
Mu,
Mysigt! Älskar din stil! 😍 så sjukt fin! 😍
nouw.com/my_widmark
Kamilla,
När skinnjackorna åker fram då är det verkligen vår, eller hur?
kamillaskamera.com/
Moa Larsson,
Det är väl verkligen superskönt att springa ut i bekväma kläder när man gör första morgonpromenaden oavsett om det är med hunden eller till affären. Vad för några jobb inriktar du dig på när du söker? ❤️
nouw.com/moafidelie
Sara,
Haha, själv går jag alltid en sväng till macken sent varje kväll då jag också är fantastisk på att planera. Kan iofs också ha att göra med att jag behöver några minuter helt själv..
www.onyourfeet.blogg.se
maria,
Bästa outfiten juuu. Själv springer jag alltid till brevlådan iförd pyjamas, badrock, vinterjacka och oknutna skor. Är kanske 10 m ut på gatan att hämta
mariasliv.net