Paket

Hej, hur har ni det? Lika tråkigt väder som oss?
Känns inte alls motiverande att gå ut i detta väder. Har dock varit iväg med Jennie en sväng, mini fick också följa med såklart. Var en sväng till Vrigstad innan vi åkte och handlade lite, mer spännande än så var det inte. Väl hemma har vi promenerat, tagit hand om tvätten som antagligen kommer ta hela dagen med men skönt att få precis allt nytvättat. Sen har jag slängt ihop en daimtårta som vi ska fika på med Jennie imorgon innan vi åker, de ska passa hunden fredag till lördag medan vi är borta.

I morse kom mitt paket från Shein och jag är positivt överraskad må jag säga. När man beställer från Kina så kan kvalitén skifta som attan men denna baddräkt som kom var verkligen magisk. Sjukt bra kvalité och framförallt väldigt fin. Öppen rygg är det med. Kommer användas flitigt i sommar.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

tessbjork
tessbjork,
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Haha precis när jag tänkte skriva att vi har fint väder så kom regnet! Men vädret har varit soligt 😋 Snygg baddräkt! Var leveranstiden lång? Har du beställt därifrån förut? Jag väntar nämligen på paket från dem, hehe.
www.spinkfingerphoto.com
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Haha såklart! Ca 2 veckor 😊 De var första gången.
nouw.com/shinelikeapearl
Marie,
Oh vilken fin baddräkt, förstår du vart nöjd, lite sugen på ngt liknande jag med, bra attt kvaliten var bra då
sweetwords.se
Ullie,
men åh va fin kan inte kommentera där upp men kakan såg supergod ut tak för recept . kramfina
weberskold.blogg.se