Paket & fullt ös

Godmorgon, har ni sovit gott?
Jag somnade gott till en podd igår dock så hade jag försökt övertala mini till sovmorgon idag (hehe) men han var inte med på noterna för han väckte mig vid 7:30 som vanligt men det var väl lika bra, känns som att jag har massor att göra. Ska peela mitt ansikte som blivit helt trasigt av kylan, baka en tårta sen ska vi fika innan vi ska spendera resten av dagen i garaget. Det ska pillas lite med vinterbilen för en gång skull, Saaben alltså.
Har varit på en liten promenad med mini iallafall och har just nu landat i soffan, ska väl kliva in i badrummet strax och ta tag i mitt ansikte lite innan jag börjar baka.

Igår fick jag två efterlängtade paket med. Ett med en ny visp till min bakmaskin, den har varit trasig jag vet inte hur länge och ett med tre tyllar från Wilton, inte haft ordentliga tyllar sen jag vet inte när så nu ska det bli kul att baka igen, hehe.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Livetsomemelie
Livetsomemelie,
förstår att du hade velat sova längre men så blir det nästan aldrig på helgen 😆 kul att du nu har fått hem din nya visp 😊
nouw.com/livetsomemelie
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Haha nej men eller hur! Ja äntligen 😃
nouw.com/shinelikeapearl
CristinaS
CristinaS,
jag har kunnat sova länge idag men ändå var uppe med tuppen 😊 Det låter som att du kommer ha en väldigt bra dag trotts mycket som ska hinnas med. Hoppas dagen blir som du önskar 😊
nouw.com/cristinas
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Hehe blir lätt så! Jo jag hoppas det, desamma <3
nouw.com/shinelikeapearl
Marie,
Oh bakmaskin har jag också en, dock står den i källaren, inte klokt eg =D
sweetwords.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,