Paket & regnoväder

God kväll, hoppas ni haft en fin onsdag.
Min dag började tidigt, strax efter fem eftersom jag skulle jobba idag och det är ungefär det som har hänt idag. Skulle handla och hämta ut paket efter jobbet och det skulle såklart resten av världen med så det tog 45 minuter att klara av allt istället för de vanliga 15. Man kan bli stressad för mindre. Väl hemma så slängde gubben ihop kycklingburgare som vi fått i oss nyss och nu har jag hamnat i soffan med datorn. Har absolut inga planer för resten av kvällen utan ska bara ta det lugnt tänkte jag.
Utanför öser regnet ner och det blåser hårda vindar minst sagt. När ska den här evighetslånga hösten ta slut? Vi har verkligen inte haft någon vinter i år och jag börjar fundera på om den inte kommer alls eller om vi kommer få vinter i april. Vad tror ni?

I julas vann jag en tävling hos Cocopanda som jag idag hämtade ut. Den innehöll massvis med spännande produkter, bland en fantastisk ögonskuggspalett, en selfielampa och lite annat smått och gott. Skulle egentligen visat bilder här men kan tyvärr inte ladda upp några nya då Nouw strular så får vänta tills imorgon.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Sarah,
Grattis till vinsten 😊 Så roligt att vinna 😊
CheerSarah.devote.se
Junitjej,
Är det ingen vinter i dec-jan, då kan det kvitta, tycker jag. Det skulle dock inte förvåna mig ifall oönskad snö faller ner i april. Så gott det låter med kycklingburgare!
www.junitjejen.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
charlottelinden.se,
Jag tror inte att det blir någon vinter, faktiskt. Det känns lite som att det här är vad vintrarna kommer bjuda på framöver. Trist! Skulle gärna ha lite (eller gärna mycket) snö utomhus istället.
charlottelinden.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Hoppas!! För mig kan de kvitta haha.
nouw.com/shinelikeapearl
Så kul att du vann var det via deras julkalender? Trist så där när man ska hämta paket och saker taf sådan tid 😑.
www.saramadeleine.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Japp!! 😊 Verkligen.
nouw.com/shinelikeapearl
Moa Larsson,
Varför är det alltid så att hela världen ska göra saker samtidigt som en själv? Det här med att hämta paket har blivit en hatsyssla för att det bara finns ett ställe just nu i Västerås som delar ut PostNords paket.. Hua!
moafidelie.com
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Men eller hur!! Ja samma här, fy.
nouw.com/shinelikeapearl
Hannas krypin ,
Så typiskt det är när alla tänker samma sak och allt tar längre tid att göra. Det är ju så tråkigt. Jag funderar också över när vintern kommer komma. Vi hade elva grader igår. Det är ju som midsommar vissa år... Grattis till vinsten, du får gärna göra grejerna sen när Nouw funkar igen.
hannafialotta.blogg.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja verkligen!! Usch så konstigt haha.
nouw.com/shinelikeapearl
Madde,
Grattis till vinsten. Vi får väll vinter till midsommar eller nåt 😊 vem som helst blir deppad i det här vädret
www.nouw.com/madelena
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja vem vet 😲
nouw.com/shinelikeapearl
jessica,
åh men jösses vilken rolig vinst, älskar verkligen butiken cocopanda, dom har så mycket fint. ser framemot att se vad du fick , så tråkigt när portalen krånglar 🤔❤
nouw.com/jessicaburman
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja samma här!! Verkligen <3
nouw.com/shinelikeapearl
Johaannaa
Johaannaa,
Vi har inte heller haft någon snö direkt ! Så det behöver verkligen inte komma någon nu heller . Fast jag älskar snö . Nu vill jag bara ha vår och sol ! Är så trött på detta väder 😓! Blåser och regnar hela tiden
nouw.com/johaannaa
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja fy.. Nej kännr samma.
nouw.com/shinelikeapearl
Tess,
Här har vi snö så de räcker - i love it 😊 ganska kallt de senaste dagarna o de blir så mysigt att de knastra under skorna sen kommer man in i den varma lght sen 😊
tessthelin.se