Paket & regnoväder

God kväll, hoppas ni haft en fin onsdag.
Min dag började tidigt, strax efter fem eftersom jag skulle jobba idag och det är ungefär det som har hänt idag. Skulle handla och hämta ut paket efter jobbet och det skulle såklart resten av världen med så det tog 45 minuter att klara av allt istället för de vanliga 15. Man kan bli stressad för mindre. Väl hemma så slängde gubben ihop kycklingburgare som vi fått i oss nyss och nu har jag hamnat i soffan med datorn. Har absolut inga planer för resten av kvällen utan ska bara ta det lugnt tänkte jag.
Utanför öser regnet ner och det blåser hårda vindar minst sagt. När ska den här evighetslånga hösten ta slut? Vi har verkligen inte haft någon vinter i år och jag börjar fundera på om den inte kommer alls eller om vi kommer få vinter i april. Vad tror ni?

I julas vann jag en tävling hos Cocopanda som jag idag hämtade ut. Den innehöll massvis med spännande produkter, bland en fantastisk ögonskuggspalett, en selfielampa och lite annat smått och gott. Skulle egentligen visat bilder här men kan tyvärr inte ladda upp några nya då Nouw strular så får vänta tills imorgon.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Johaannaa
Johaannaa,
Vi har inte heller haft någon snö direkt ! Så det behöver verkligen inte komma någon nu heller . Fast jag älskar snö . Nu vill jag bara ha vår och sol ! Är så trött på detta väder 😓! Blåser och regnar hela tiden
nouw.com/johaannaa
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja fy.. Nej kännr samma.
nouw.com/shinelikeapearl
Tess
Tess,
Här har vi snö så de räcker - i love it 😊 ganska kallt de senaste dagarna o de blir så mysigt att de knastra under skorna sen kommer man in i den varma lght sen 😊
tessthelin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229