Paus

Återigen öser regnet ner utanför. Det känns verkligen som att sommaren regnar bort men det är väl en klassiker. Inte så mycket att göra åt saken så bara till att gilla läget. Jag har jobbat till 14:00 iallafall och fick baka idag så jag är nöjd so far. Väl hemma tänkte jag sätta ihop alla delar på räven som jag virkat på senaste dygnet. Tänker alltid att det går fort men så vips när jag var klar så hade det gått tre timmar och mina fingrar är halvt förstörda med, hehe. Men jag har iallafall fördrivit tiden bra och om knappa timmen ska jag vara tillbaka på jobbet och sen har denna dagen gått.
Ska försöka ge mig ut med vovven en vända i regnet innan det är dags dock, han är ungefär lika motiverad som mig. Just nu ligger han dock och snarkar i soffan bredvid mig så jag väntar nog några minuter till.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Tess,
Vi har haft skitväder i alldeles för många veckor nu - jag är så less! De var så fint innan jag tog semester o några dagar in på min första semestervecka å nu - kaos haha! Men gud så söt 😍❤️❤️❤️
blondinas.se
Amandamalmflod
Amandamalmflod,
Här har det varit små rengnet väldigt länge nu så hoppas solen kommer 😊
nouw.com/amandamalmflod