Plötsligt händer det

God kväll, hoppas ni har haft ett fint avslut på helgen och känner er peppade på en ny vecka. Jag har haft en ovanligt bra söndag om man får säga så. Var ute och promenerade med vovven i morse, det var så fint väder så fick feeling. Sen åkte vi till garaget för att ta tag i fet sista med bilen och plötsligt händer det. Vad är det som händer undrar ni då? Jo att saker och ting går enkelt när det gäller en bil som är min, haha. Jag var fullt beredd på att behöva byta bromsar runt om och laga handbromsen men bromsarna såg fina ut och behövde bara smörjas och handbromsen behövde bara spännas. Sen slocknade min airbaglampa som jag trodde jag skulle ha stora problem med också, det var en kontakt som satt löst så nu är bilen helt plötsligt klar för besiktning.
Efter garaget så bar det hem för lite middag. Kikade på Big Brother, diskade undan middagen, fixade mat till morgondagens 12,5 timmars pass och slängde mig i en dusch. Nu sitter vi i bilen och ska hämta hem Pontus så jag ville bara passa på att skriva medan jag ändå bara sitter.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Lexochlogan
Lexochlogan,
Man blir ju så glad när allt faller på plats och gåt smidigt, så skönt att du bara kan besiktiga Den. Hoppas den går igenom, du får berätta när du vet. Hoppas du får en fin vecka
nouw.com/lexochlogan
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Haha ja!! Tack desamma
nouw.com/shinelikeapearl
Amandamalmflod
Amandamalmflod,
härligt att greja med bilden lite 😊 så skönt att den är redo nu 😊
nouw.com/amandamalmflod