Posters från Desenio

Inlägget är i annonspartnerskap med Desenio.

God morgon, har ni sovit gott? Jag har haft en fantastisk natt och vaknade utvilad så passade på att brygga mig en kopp kaffe och sätta mig med datorn direkt. Idag har jag nämligen fått nöjet att skriva detta inlägg om Desenio och deras posters framförallt. Som ni vet sen innan så är jag en riktigt sucker för just posters och har halva hemmet fullt. Älskar hur man kan mixa och matcha för att skapa sin egna personliga stil. Nu är det snart dags att byta ut de jag har tänkte jag och då fastnade jag för Desenio.

Hos Desenio hittar du alla möjliga modeller på tavlor och posters, därför kan jag nästan garantera att det finns någonting för just dig oavsett hur du inreder hemma. Det finns allt från de klassiska med citat till mer konstnärliga. De har en rad kategorier på sidan som du enkelt navigerar mellan. Jag själv fastnade för deras kategori handpicked nu när jag satt och letade. De kändes som lite exklusivare motiv eller hur man nu vill välja att uttrycka det, kanske lite mer för den vuxna stilen om ni kan tolkande mig rätt.

Tänkte såklart passa på att visa mina egna favoriter när vi ändå är igång. Innan har jag klätt mitt hem med olika peppande citat och mycket färg, denna gången känner jag dock att jag vill göra någonting helt annorlunda och fastnade för de två här ovan. Den första heter Figuratone och den andra Antibes och helt ärligt så var det kärlek vid första ögonkastet. De är så enkla och simpla men lämnar ändå så mycket åt fantasin och tänkandet. Jag blev riktigt intresserad när jag såg dem så de här kommer få flytta hem till mig när jag ska byta ut de jag har nu.

Tycker du också om posters och tavlor så tycker jag absolut att ni ska besöka Desenio och hitta era nya favoriter. De trycker alla sina posters på papper av hög kvalité så produkten du köper både ska hålla och se förstklassig ut. De har allt från posters till ramar så allting finns på ett och samma ställe och du behöver aldrig vänta länge då de har en leveranstid på 1 - 3 arbetsdagar. Frakten är dessutom gratis vid köp över 199:-.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

louisefreij
louisefreij,
Desenio har så fina posters! Bra tips <3
nouw.com/louisefreij
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Verkligen 😊 <3
nouw.com/shinelikeapearl
Natascha ,
Jag ska ta mig en kik där eftersom vi fortfarande inte inte fått klart vår fotovägg i vardagsrummet. Ramarna har sluttid där i 2 år men inget inuti 🙈
natascha.bloggplatsen.se
Tess,
De har grymt snygga posters - har kikat in där för ett tag sedan då vi kollade efter vad man ska ha på väggarna i sovrummet
blondinas.se
Jenny,
Åh wow... älskar de du la upp med färgerna!
Skulle va så snyggt på en enfärgad vägg så man får inte lite liv och rörelse.
Sånna skulle. jag vilja ha i vår. hall på andra. våningen!!

Kram kram
jenzel.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Ja så fina! Kram
nouw.com/shinelikeapearl
melinabj0rkman
melinabj0rkman,
Åh vad fina posters! ☺️ Ska nog kika in inflr hus inflyttning ❤️
nouw.com/melinabj0rkman
shinelikeapearl
shinelikeapearl,