Radiostyrda bilar till hela familjen + rabattkod

Inlägget är i samarbete med leksakscity.se.

Hej fina ni, har ni det bra? Här är det ett riktigt grått första mars och regnet hänger i luften så håller oss gärna inne idag. Det ger mig därför både tid och lust att skriva detta inlägg som då är i samarbete med leksakscity.se. Hos dom hittar ni leksaker till barn i alla åldrar med de flesta intressena. De som startat och driver sidan har själv småbarn vilket gör att de vet hur viktigt det är med kvalité och därför är alla deras leksaker CE och EG godkända så ni kan känna er helt trygga med leksaker från dom.
Förutom snabba leveranser och även fri frakt vid köp för över 999:- så har de också öppet köp i 365 dagar vilket är perfekt om man köper presenter eller liknande i god tid.

Jag tänkte passa på att lyfta radiostyrda bilar från Jamara lite extra idag. Vem älskar inte radiostyrda bilar tänker jag? Det var bland de bästa jag visste som liten och mer eller mindre alla barn jag kommer i kontakt med idag känner samma vilket gör de till den perfekta presenten med och hos Leksakscity så hittar du en uppsjö med olika modeller och prisklasser. Det finns riktiga monsterbilar som Jamara Ultra BL8 Lipo 4WD som tillhör den dyrare kategorin men som verkligen är värd varje krona. En solid, stark bil som har en topphastighet på 65-70 km/h. Rätt otroligt ändå.
Sen finns de lite mer gamla klassiker om vi säger så, som denna VW Beetle Die Cast som kommer i en härlig röd färg. Denna är gjord i metall och har en topphastighet på ca 6 km/h.

Som ni ser finns det något som passar alla vare sig det kommer till barn eller vuxna som vill ha lite extra kul. Passa även på att använd rabattkoden lekc21-a så får ni dessutom 10% rabatt på ert köp.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar