Räkmackor och solsken

God förmiddag, har ni det bra?
Jag vaknade orimligt tidigt för en ledig lördag men det är som vanligt. Igår fick vi hem en påse med räkmackor, grova frallor med stekt ägg, frallor, en hink med räkor, en hink med stekt ägg och köttbullar som blivit över från ett jobb. Drömmen! Åt räkmacka till middag igår och räkmacka till frukost idag om jag ska vara ärlig, hehe.
Jag började dock dagen med att städa köket då det kändes sunkigt så nu är det diskat, avtorkat, dammsugit och moppat. Väldigt skönt. Sen fotade jag mina kakor och nu kom jag nyss till garaget. Har passat på plocka ur bilen lite, otroligt hur fort man samlar på sig skit där alltså. Solen skiner så stod tom på utsidan, man får passa på medan vädret är med oss. Ska hem till Jennie och Micke och dricka kaffe ikväll men förutom det så det dagen rätt så planlös ut.

Jag satte ju som mål att gå ner de där 2,1 kg tills den 13/5, alltså en månad. Idag släppte det dock och vågen visade -1,2 kg sen sist så nu är det ynka 0,9 kg kvar!

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Yela ,
Men alltså hur gott!? Alldeles för länge jag åt räkmackor nu känner jag. Har också fått städat lite idag & det är ju såå härligt efteråt 😃 Hoppas allt är bra med dig vännen & att du haft en fin Lördag💜 Sjukt bra jobbat förresten, heja!! 🤗
yela.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Såå gott! Visst är det skönt. Tack desamma ❤️
nouw.com/shinelikeapearl
Åh alltså räkmackor vilket lyx. Jag älskar skaldjur men framförallt är det något speciellt med just räkor, så galet gott 😊. Kul där också med att du kommit närmare ditt mål 😊.
www.saramadeleine.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,