Rastlös

Vet inte varför men det senaste har jag blivit så himla rastlös så fort jag har en lugn stund över. Kanske för att jag är van med att det går i 180 hela tiden, det gör det kanske svårare att koppla av. Jag är iallafall inne på jobbdag 3 av 3 denna gången och jag har ledig helg framför mig, bara några timmar kvar ikväll sen så. Har hunnit baka en kaka tills imorgon, vi ska fika hemma hos mamma på förmiddagen sen ska jag träffa Therese på dagen är tanken och framåt eftermiddagen åker jag till Vänersborg över helgen. Håller mig sysselsatt helt enkelt.
Just nu håller jag på med tvätten i brist på annat. Har diskat och plockat undan med så allt är klart inför att man åker iväg. Värsta jag vet att komma hem efter ett par dagar borta och ha ett halvt kaos att ta hand om.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Tess,
Jag tror också de att man blir rastlös när man får en lugn stund då de är så mycket annat runt omkring en annars 😊 kanske är bra att ta de lugnt så du inte blur utbränd
blondinas.se
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Eller hur. Nejdå jag försöker 😁
nouw.com/shinelikeapearl
Madelena
Madelena,
Du har ju haft så mycket runt omkring dig ett tag. Inte konstigt att du inte kan slappna av. Du kanske behöver bli rejält trött i kroppen för att kunna slappna av? Det problemet har jag då mitt jobb enbart är tungt psykiskt.
nouw.com/madelena