Recap

Godmorgon, hur har ni det denna söndag?
Jag startade mun dag på tok för tidigt i relation till när vi somnade inatt. Igår var det lite paus härifrån, hade fullt upp hela dagen känns det som så passar på nu strax innan jobbet.
I fredags var vi ju ute hos Lukas och Madde och kikade på hans nya bil som han premiärvisade då Elmia inte blev av. Super fin som vanligt. Kvällen spenderades i Jönköping där det ändå var en del folk. Igår startade vi sen dagen med garagehäng, fixade lite rost på min bil i vanlig ordning. Sen var vi ut en sväng till Lukas och Madde igen och därifrån åkte vi tillsammans till Jönköping. Blev en sväng till A6 följt av en annan träff innan vi avslutade med Max innan vi åkte hem. Var hemma sent och somnade ännu senare sen ringde klockan i morse för jobb. 13,5 timmar står på schemat och jag känner mig inte super motiverad faktiskt men det reder sig nog under dagen. Jag lyckades ju såklart glömma både hundmat och värktabletter och inga cigg fick jag köpt då allting var stängt, känns som en tuff start på dagen.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Alexandra,
Vad roligt med bilträffar trots omständigheterna. Mitt älskade Jönköping, som jag saknar det! ❤️
alexandrastrom.com
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Verkligen! Förstår det ❤️
nouw.com/shinelikeapearl
Lexochlogan
Lexochlogan,
Kul med bilträff, att det händer lite annat i vardagen just nu och ni hade något att se fram emot. 13,5 är länge att jobba men brukar gå fort när man väl sätter igång.
nouw.com/lexochlogan
shinelikeapearl
shinelikeapearl,
Jo verkligen. Visst är det så.
nouw.com/shinelikeapearl