Reseguide till Toscana

God eftermiddag, har ni lika fint väder som oss? Solen skiner och vårkänslorna sprakar. När värmen kommer smygande så blir man inte mindre sugen på att ut och resa och det leder mig till nästa ämne, konferensresor. Jag har fått nöjet att skriva detta inlägg med Travel2 som har funnits sen 1997, då startade de dock med skräddarsydda bröllopsresor men sen dess har de utvecklats mer och mer för varje år och idag kan du boka allt ifrån studieresor till konferensresor hos dom.
En helt fantastisk sak jag vill lyfta är deras verktyg Travel2Buddie som ni laddar ner inför resan, helt gratis. I den kommer ni sedan hitta all information som kan tänkas behövas under resan så som konferensprogram, restauranger, aktiviteter, flygtider osv. Tänk vad smart att ha allt det samlat på ett ställe istället för att själv hålla ordning på allt och behöva svara på samma frågor tiotals gånger.

Jag tänkte hurra och berätta lite mer om deras reseguide till Toscana. För er som inte känner till Toscana så ligger de i Italien. De har ingen tidsskillnad från oss i Sverige vilket kan vara skönt när man reser.
Toscanas huvudort är Florens där ni kan njuta av allt från kultur till goda viner och om ni vill förflytta er lite så kan man besöka bland annat Pisa där det världskända "lutande tornet i Pisa" finns att beskåda.
Mat och vinkulturen är högt omtalad i såväl Italien som Toscana och du hittar några av Italiens bästa restauranger och viner här i kombination med ett otroligt uteliv så kommer eran tid här bli oförglömlig.

När ni bokar en med Travel2 så är det ingenting som är förutbestämt, det finns inga mallar eller ramar för färdiga paketresor utan ni utformar själva resan efter ert eller företags behov och vilja. Att lägga ihop vad just ni behöver är deras specialitet så ni kommer garanterat att få en perfekt blandning av aktiviteter, kultur och mat. De kan t.o.m ordna så ni kan få charta ett eget plan om så önskas.

Rekommenderar alla som funderat på att göra något liknande eller som kanske blivit nyfikna nu att besöka deras hemsida och ta reda på mer om deras resor.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar