Så var det klart

Så har det varit en liten bloggpaus i helgen, inte ett inlägg sen i fredags. Ungefär desamma såg det ut på min Instagram. Jag kände att jag för en gång skulle ville hålla mig i nuet och bara njuta av helgen, människorna och allt som hände och vilken fantastisk helg det blev. Har nöjet att ha två T i mitt liv just nu och helgen fick spenderas med båda två så jag är så nöjd så. Det grillades, var en sväng i stan och sen igår tog vi oss till Sävsjö. Det var dags att hämta hem mina saker så jag kunde sluta bry mig om saker som bara får mig att må dåligt. Jag önskar att det hade fått ett bättre avslut helt ärligt men ja, vissa människor vill väl bara göra saker svårt antar jag. Nog om det, det är ett avslutat kapitel nu.
Idag har jag inte hunnit med så mycket ännu. Ska plocka ur bilen som är smockfull med saker sen igår, orkade inte ta tag i det. Slänga mig i en dusch ska jag med göra. Sen får vi väl se vad jag hittar på, känner mig helt slut just nu. Energin är på botten om man får lov att säga så.

Glöm inte trycka på hjärtat nedanför om ni gillar inlägget

Gillar

Kommentarer

Fröken Rödlök,
Så himla härligt att du fått hämtat dina saker nu och inte behöver tänka på det mer. Man ska ju tänka på sådant som får en att må bra och därför gjorde du rätt i att avsluta allt och nu se framåt =)
www.frokenrodlok.se
Snabela ,
Det låter som du har haft en super mysig helg. Sånna dagar är underbara att ha. Och då är det bra att man tar paus från sociala medier.
nouw.com/snabela
Emma Engström,
Ibland är det så skönt med en paus, och behövligt!! Låter i alla fall som att du haft en hur mysig helg som helst, så härligt 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom/
Hannas krypin,
Det är skönt med en bloggpaus ibland, det behövs. Njuta av nuet tror alla behöver göra och bli bättre på. Skönt att ha två viktiga T i sitt liv. Det är alltid jobbigt med jobbiga avslut men ibland går det inte att göra det på ett annorlunda sätt.
hannafialotta.blogg.se
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Det låter som du haft en bra helg 😊 skönt att ha fått hämta dina saker så du slipper tänka på det 😊 ... Ibland är det bra att ta en paus från allt , ha en fortsatt härlig måndag
nouw.com/2barnsmammaochfru
Sannaevelyne
Sannaevelyne,
Härligt med lite grillat och att besöka en sjö 😊 jobbigt när saker avslutas på ett mindre bra sätt... man får helt enkelt ta en dag i taget för att komma på banan igen ♡
nouw.com/sannaevelyne
Förstår att det är ganska mycket för dig nu efter allt som hänt. Det blir säkert bra nu när du får till allt tänker jag, omstart liksom. Låter mysigt med grillningen 😍.
www.saramadeleine.se
Tess,
En blogg pause kan vara skönt - tror fan aldrig att jag haft de men jag tycker de är så kul att blogga så kan liksom inte ta blogg pause - ja skulle känna mig naken o att jag saknar något
blondinas.se
charlottelinden.se,
Det är otroligt skönt och välbehövligt att ta en riktig paus från sociala medier ibland! Det är inte förrän man gör det man inser hur otroligt inne i dem man är vanligtvis.
charlottelinden.se